Total Pageviews

28 March 2012

Melancong Free!!!


Nak melancong FREE 3 kali setahun..??? Nak tau mcm mana..??
Call Me NOW!!!
 Fara 012 6805591

27 March 2012

Next Free Trip ---> Guangzhou ...

Betul ke org ckp Guangzhou syurga beli belah...


check this out...!!ni baru ckit... kene pegi baru tau..

mcm mane nak pegi melancong free nih..
jgn segan silu.. Call me for booking..
Fara 012 6805591

26 March 2012

1001 KELEBIHAN MENGGUNAKAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Bagi wanita zaman sekarang, penampilan diri yang menarik adalah sesuatu yang sangat dititikberatkan. Namun tidak semua apa yang diharapkan akan berlaku. Kesibukan terutamanya kepada golongan wanita yang bekerja merupakan faktor utama mengapa kejelitaan yang sememangnya milik setiap wanita diabaikan secara tidak sengaja.
Golongan wanita di kalangan ibu-ibu merupakan individu yang sering tergolong dalam kelompok yang mudah mendapat sakit. Sebagai contoh, seorang ibu yang mengandung sering kita dengar akan mengalami sakit belakang, rekahan pada kulit perut (stretchmarks), urat di kaki timbul, pening kepala dan rasa mual serta pelbagai lagi impak dari kehamilannya. Bagi golongan wanita muda pula, ‘period pain’ atau ‘menstrual cramp’ sering sahaja berlaku pada mereka. Bahkan ada di antara mereka sanggup menelan pelbagai ubat untuk menahan kesakitan tersebut.
Namun begitu, golongan lelaki juga tidak terkecuali. Golongan ini sering dikaitkan dengan sakit belakang, gastrik dan pengambilan makanan yang tidak teratur turut menerima kesan yang sama. Walaupun golongan ini lebih ‘kebal’ berbanding wanita, namun kesihatan tetap perlu diutamakan.
Pada zaman sekarang, teknologi yang ada banyak membantu. Dari segi bidang kecantikan dan kesihatan terdapat pelbagai cara untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan sama ada dengan cara yang mahal atau murah, bergantung mengikut kemampuan diri kita sendiri.
Melabur untuk mendapatkan kesihatan yang baik tidak merugikan. ‘Pelaburan’ ini adalah baik untuk jangka masa panjang. Sanggupkah anda melabur untuk mendapatkan kesihatan yang baik setelah mendapat sakit yang teruk? Lebih baik beringat sebelum melarat.
Pernahkah anda mendengar mengenai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET? Insyaallah, ia dicipta khas untuk mengatasi penyakit-penyakit yang dinyatakan seperti di atas.

P Beautiful front

KENAPA PERLU PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?
 • PREMIUM BEAUTIFUL CORSET adalah produk dicipta dengan menggabungkan teknologi Far Infrared (FIR), Akwatek dan Akwadyne yang disulam di dalam bebenang fabrik corset tersebut.
 • FIR secara umumnya membantu memperbaiki dan meningkatkan kesihatan sel-sel dalam tubuh anda dapat secara dramatik serta meningkatkan fungsi keseluruhan kesihatan anda. Rujukan lanjut mengenai FIR di http://pb-with-admie.blogspot.com/2011/04/firfirfirwhat-it-is-all-about.html.
 • Anda akan lebih BERJIMAT kerana belanja makan anda kurang.
 • Anda LEBIH YAKIN dengan penampilan anda.
 • Anda berpeluang menjadi agen dan menjana pendapatan melaluinya.
 • Harganya berbaloi dengan hasil menggunakannya.
 • Pembayaran mudah secara TUNAI atau KAD KREDIT atau ANSURAN BULANAN SERENDAH RM200/BULAN

TERMA PEMBAYARAN
PEMBELIAN SECARA TUNAI:
 • Deposit minima RM200.00/set untuk tempahan kalau tidak dapat membayar habis.
 • Dalam masa 2 minggu anda perlu membayar habis bakinya untuk set tersebut.
 • Untuk ibu yang bakal bersalin, perlu juga bayar habis mengikut syarat tetapi pihak kami akan menghantar corset tersebut kepada anda selepas bersalin kerana kami memerlukan ukuran badan selepas bersalin terlebih dahulu.


PEMBELIAN SECARA KAD KREDIT:
 • Perlu mengisi borang potongan kad kredit yang akan diberikan kepada anda.
 • Setelah borang dikembalikan kepada saya, saya akan memproses borang tersebut dan akan menghantar corset kepada anda di dalam jangkamasa seminggu dari tarikh pembayaran.
 • Untuk ibu yang bakal bersalin, pihak kami akan menghantar corset tersebut kepada anda selepas bersalin kerana kami memerlukan ukuran badan selepas bersalin terlebih dahulu.

PEMBELIAN SECARA ANSURAN BULANAN :
 • Deposit RM200.00/set diperlukan bagi setiap set yang dibeli.
 • Perlu menandatangani surat PERJANJIAN dan AKUJANJI pembelian corset
 • Setelah surat PERJANJIAN dan AKUJANJI pembelian corset dikembalikan kepada saya, saya akan menghantar corset kepada anda di dalam jangkamasa seminggu selepas penerimaan surat tersebut.
 • Untuk ibu yang bakal bersalin, pihak kami akan menghantar corset tersebut kepada anda selepas bersalin kerana kami memerlukan ukuran badan selepas bersalin terlebih dahulu.

CARA MENGAMBIL UKURAN BADAN
 • Jangan risau, bagi pembeli dari sekitar Kuala Lumpur, Selangor , pihak kami akan ke tempat anda mengambil ukuran badan anda secara PERCUMA.
 • Bagi pembeli yang berada di luar kawasan di atas, Ikuti 4 LANGKAH MUDAH MENGUKUR BADAN seperti di bawah dan sms/emel ukuran tersebut kepada kami.

underbust-horz

MILIKI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET HARI INI!!
Harga Sebelum Promosi : RM2,400.00 – RM2,600
(TUNAI/KAD KREDIT/ANSURAN BULANAN)
Harga Selepas Promosi : RM1,713.00
(Untuk PEMBELIAN TUNAI/KAD KREDIT SAHAJA!!)
: Sah sehingga Jun 2011 sahaja
: penjimatan sehingga RM700++
: Dapatkan Segera! Masa Terhad..
: SYARAT – pembelian minimum adalah 3 set
TIPS UNTUK ANDA!!
 • Harga promosi diberikan untuk pembelian 3 Set PREMIUM BEAUTIFUL CORSET Sahaja.
 • Ajak kawan/ahli keluarga/sesiapa yang berminat untuk menyertai 3 ahli dalam kumpulan anda untuk mendapatkan Harga Promosi RM1713.00/set tersebut.
 • Awas dengan produk tiruan. Rujuk gambar di bawah untuk set sebenar PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.

set pb ori 2-horz

TESTIMONI PENGGUNA
faezah testi ogos 2010 mac 2011
ada testi dec 2010 mac 2011SAYA BERMINAT!!
Sila Hubungi;
Fara - 012 6805591
Emel : amir8black@yahoo.com
Facebook : Kelab Jom Chantiques
Blogshop : http://mamacantik2u.blogspot.com
(Premium Beautiful Klang Valley Agent)

Jom Pegi Guanfzhou Free

Setahun 3 kali berpeluang untuk melancong FREE..
nak tau mcm mane..?? Just Call me Fara 012 680 5591
KEMPEN MENUKAR GARAM...!!!
Tukarlah garam kimia yang berada di rumah anda kpd GARAM BULUH yg boleh meneutralkan asid dlm badan anda. Demo akan di tunjukkan betapa tingginya kandungan asid dlm garam putih yg anda makan setiap hari. GARAM BULUH BOLEH MERAWAT PENYAKIT GOUT, DARAH TINGGI DAN KENCING MANIS. Garam Buluh masakan hanya RM53.00 sahaja. Sila hubungi Amir-012 3161423 utk mendapatkannya.. ;)

Make Your Body In Shape!!!


20 March 2012

Long Term Evolution (LTE) - 4GBAHASA MELAYU

Evolusi Jangka Panjang (LTE) adalah satu teknologi 4G jalur lebar tanpa wayar yang dibangunkan oleh Projek Perkongsian Generasi Ketiga (3GPP), kumpulan perdagangan industri.Jurutera 3GPP menamakan teknologi "Long Term Evolution" kerana ia merupakan langkah seterusnya (4G) dalam suatu janjang daripada GSM, standard 2G, UMTS, teknologi 3G yang berdasarkan GSM. LTE menyediakan meningkat dengan ketara puncak kadar data, dengan potensi untuk 100 Mbps hiliran dan 30 Mbps hulu, kependaman mengurangkan, kapasiti bandwidth, dan keserasian ke belakang dengan GSM sedia ada dan teknologi UMTS. Pembangunan masa depan untuk boleh menghasilkan throughput puncak kepada perintah 300Mbps.Lapisan atas LTE berdasarkan TCP / IP, yang berkemungk ina n akan menyebabkan rangkaian semua IP yang sama dengan keadaan semasa komunikasi berwayar. LTE akan menyokong data bercampur, trafik suara, video dan mesej. LTE menggunakan OFDM (Kekerapan Bahagian ortogon Pemultipleksan) dan, dalam siaran kemudian, MIMO (Multiple Input Multiple Output) antena teknologi sama seperti yang digunakan dalam IEEE 802.11n wayarles rangkaian kawasan tempatan (WLAN) standard. Isyarat yang lebih tinggi kepada nisbah hingar (SNR) pada penerima yang dibolehkan oleh MIMO, bersama-sama dengan OFDM, menyediakan liputan dan throughput yang bertambah baik, terutamanya di kawasan bandar yang padat.LTE dijadual akan dilancarkan secara komersil pada tahun 2010 oleh Verizon Wireless dan AT & T Wireless. T-Mobile dan Alltel juga telah mengumumkan rancangan untuk melancarkan keupayaan 4G berdasarkan LTE. Rangkaian ini akan bersaing dengan WiMAX Clearwire untuk kedua-dua perusahaan dan pelanggan tanpa wayar jalur lebar pengguna. Di luar pasaran telekomunikasi AS, GSM standard mudah alih yang dom ina n, dengan lebih daripada 80% daripada pengguna telefon bimbit di dunia. Hasilnya, HSDPA dan kemudian LTE adalah teknologi tanpa wayar jalur lebar yang mungkin pilihan bagi kebanyakan pengguna. Nortel dan lain-lain infrastruktur vendor memberi tumpuan penyelidikan penting dan usaha pembangunan pada penciptaan stesen pangkalan LTE untuk memenuhi permintaan yang dijangka. Apabila dilaksanakan, LTE mempunyai potensi untuk membawa pengkomputeran meluas kepada penonton global, yang mempunyai pengalaman seperti wayar untuk pengguna mudah alih di mana-mana.ENGLISH

Long Term Evolution (LTE) is a 4G wireless broadband technology developed by the Third Generation Partnership Project (3GPP), an industry trade group.
3GPP engineers named the technology "Long Term Evolution" because it represents the next step (4G) in a progression from GSM, a 2G standard, to UMTS, the 3G technologies based upon GSM. LTE provides significantly increased peak data rates, with the potential for 100Mbps downstream and 30 Mbps upstream, reduced latency, scalable bandwidth capacity, and backwards compatibility with existing GSM and UMTS technology. Future developments to could yield peak throughput on the order of 300Mbps.
The upper layers of LTE are based upon TCP/IP, which will likely result in an all-IP network similar to the current state of wired communications. LTE will support mixed data, voice, video and messaging traffic. LTE uses OFDM (Orthogonal Frequency Division Multiplexing) and, in later releases, MIMO (Multiple Input Multiple Output) antenna technology similar to that used in the IEEE 802.11nwireless local area network (WLAN) standard. The higher signal to noise ratio (SNR) at the receiver enabled by MIMO, along with OFDM, provides improved coverage and throughput, especially in dense urban areas.
LTE is scheduled to be launched commercially in 2010 by Verizon Wireless and AT&T Wireless. T-Mobile and Alltel have also announced plans to roll out 4G capabilities based on LTE. These networks will compete with Clearwire's WiMAX for both enterprise and consumer broadband wireless customers. Outside of the US telecommunications market, GSM is the dom ina nt mobile standard, with more than 80% of the world's cellular phone users. As a result, HSDPA and then LTE are the likely wireless broadband technologies of choice for most users. Nortel and other infrastructure vendors are focusing significant research and development efforts on the creation of LTE base stations to meet the expected demand. When implemented, LTE has the potential to bring pervasive computing to a global audience, with a wire-like experience for mobile users everywhere.

15 March 2012

Anda Mampu Mengubahnya


Tak ada sesiapa yg mampu mengubah keadaan diri kita
dan keluarga kita,
kecuali diri kita sendiri.

Tak ada sesiapa yg mampu mengubah nasib diri kita
kecuali diri kita sendiri.

Tak ada sesiapa yg mampu mengubah kedudukan kewangan kita
kecuali diri kita sendiri.

Tak ada sesiapa yg mampu mengubah sejarah hidup kita
kecuali diri kita sendiri.

Tak ada sesiapa yg mampu menjadikan kita org yg berjaya
kecuali diri kita sendiri.

Tak ada sesiapa yg mampu merencanakan hidup kita
kecuali diri kita sendiri.

Tak ada sesiapa yg boleh mengeluarkan kita drpd kegelapan
kecuali diri kita sendiri.

Tak ada sesiapa yg mampu mengubah warna hidup kita
kecuali diri kita sendiri.

Tak ada sesiapa yg mampu mencorakkan
gaya hidup kita
kecuali diri kita sendiri.

Hanya kita.
Hanya kita yg mampu mengubahnya.

12 March 2012

All You Must Know About Premium Beautiful - ;)

Premium Beautiful is simply incredible…! No other corsets are equal to Premium Beautiful because of its benefits towards health (70%) and beauty (30%).

A set of Premium Beautiful consists of a Long Bra, a Waist Nipper and a Long Girdle.
Long Bra Premium Beautiful
Long Bra
Long Girdle Premium Beautiful
Long Girdle

Waist Nipper Premium Beautiful
Waist NipperPremium Beautiful is exceptional due to the Far Infrared Rays (FIR) embedded in its fabric.

Far Infrared Ray are waves of energy, totally invisible to the naked eye, capable of penetrating deep into the human body, where they gently elevate the body's surface temperature and activate major bodily functions. FIR is a longer wave beneficial to humans and living things
(4 - 1000 microns).


FIR Benefits:

1) Far Infrared expands capillaries which stimulates and increase blood flow, regeneration, circulation and oxygenation.

2) Far Infrared is excellent for detoxification. Scientists in Japan report that in the FIR treatment of clogged capillary vessels, heat expands the capillaries and then initiates the start of a process to dissolve hidden toxins. Far Infrared thereby promotes elimination of fats, chemicals and toxins from the blood.

3) Far Infrared stimulates enzyme activity and metabolism. One hour under the Hot house improves metabolism. FIR heat aids in breaking down cellulite - trapped water, fat and waste.

4) Far Infrared may induce the killing of varied pathogenic (disease causing) bacteria, viruses, fungi and parasites.

5) Far Infrared promotes rebuilding of injured tissue by having a positive effect on the fibroblasts (connective tissue cells necessary for the repair of injury). Furthermore, it increases growth of cells, DNA syntheses, and protein synthesis all necessary during tissue repair and regeneration. Excellent for healing burns, scar tissue and skin problems.

6) Far Infrared relieves nervous tension and relax autoneuro muscles thereby helping the body make the most of its intended healing abilities. FIR reduces soreness on nerve endings and muscle spasms, as muscle fibers are heated.

7) Far Infrared strengthens the Immune System by stimulating increased production of white blood cells (leukocytes) by the bone marrow and killer T-cells by the thymus.

8) Far Infrared strengthens the Cardiovascular System by causing heart rate and cardiac output increase, and diastolic blood pressure decrease - Extensive research by NASA in the early 1980's led to the conclusion that far infrared stimulation of cardiovascular function would be the ideal way to maintain cardiovascular conditioning in American astronauts during long space flight.


Why every woman should own a Premium Beautiful? 


1.     Premium Beautiful helps to reduce body weight. It helps to distribute fat layers to all parts of the body evenly. Premium Beautiful is designed to shape a woman's body toPERFECTION..!

2.   A bra type or its design can influence how the breasts are shaped. Many women choose their bras wrongly, hence the breasts become saggy and unattractive. Premium Beautiful Long Bra will help to set breasts to the right positions.

     The U-shape at the back of Long Bra has to help distribute the fatty layer at the back of body so you will not have flabby layers. You wouldn't want 'third breast' behind your back, would you?

3.   Premium Beautiful is able help to reduce back pain and pain due to slip disc.

4.   Premium Beautiful is suitable during confinement and for nursing mothers.

5.    Reduces cellulites and stretch marks on the skin.

6.   The effect of wearing Premium Beautiful is equivalent to 'bertangas'. It aids wounds to heal better and faster, this is very beneficial to women after delivery. 'Bertangas' is a traditional Malay method performed by women after delivery. One of the benefits of 'bertangas' is to help and improve the healing of the wounds. You don't have to 'bertangas' nowadays. You just have to wear Premium Beautiful..!

7.    Removes toxin from the body system.

8.   Improves skin condition. Premium Beautiful is perfect for women with acne problems.

9.   Good for people with piles or hemorrhoids.

10. Reduces the pre-menstrual symptoms.

11. Suitable to be worn during exercise. Premium Beautiful can help to quicken weight loss.

12.  Good for people who have migraine.


What are the advantages of Premium Beautiful corsetthat other brands do not have?


1.     Premium Beautiful is a Superbrand product.

2.   Premium Beautiful has FIR technology, embedded in the fabric is a Japanese technology. It is safe for use, and benefits the wearers.

3.   Premium Beautiful has a lifetime warranty

4.   Durable

5.    The stereoscopic seams in Premium Beautiful technology originates from the US. It distributes fatty layer on the body evenly and assists body movement. That is why Premium Beautiful is comfortable to wear during exercise!

6.   Its main concept is: 70% health + 30% beauty = 100% self confidence.

7.    Awarded with certification by American Chiropractic Association, Canadian Chiropractic Association & Quebec Chiropractic Association.

Many have experienced the benefits of Premium Beautiful. Please click on the label "Testimonies" to know more!


Why wait? Hurry and return your confidence with Premium Beautiful.


Free Consultation & Free Trial will be given.

Call me now…!

Fara-012-6805591

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...